< Perjantaina illansuussa || Cohen kiertueella >

Tunnistamaton Aznavour konsertin ykkönen

Lauantain toivotut levyt 18.10.08

Ensimmäisenä soi, kuinka ollakaan, Caccinin Ave Maria. Jouko Harjanne ja puhallinseitsikko eivät vetäneet vertoja ihmisäänelle, ainakaan Inessan äänelle. Mozart ja Grieg tulivat ja menivät pahemmin säväyttämättä. Ryhänen ja polyteknikot marssivat Mandalayn tiellä, ja olihan se reipasta. Mutta alkuosan ykköseksi nousi kyllä Chopin ja hänen nocturnensa n:o 20.

Jälkiosassa käytiin pohjilla muttei jääty vaan noustiin lopussa komeasti. Eino Virtanen lauloi Buona sera senoritan jokseenkin olmahtavasti ja sai pahemman kerran ikävöimään Louis Primaa. Malmsten ei muistellut Mandalayn tietä vaan Äänisen aaltoja; kaunis väliosa sota-ajan laulussa. Ellingtonin Caravan kulki hienosti kuten aina jungle-äänineen. Ja viimeisenä kuultiin koko konsertin ykkönen, Charles Aznavour ja Lisboa. Enkä piru tunnistanut laulajaa ja jäin pisteittä! (YouTubesta löytyi aivan loistava konserttitaltiointi Lisboasta.)

Lauantain toivotut levyt | musiikki

13.2.17 | Tommi Salonen

Muuta naputeltua

Ei menty PuistobluesiinOlihan se vähänSanoi vihdoin saaneensa

Ruksaa "Kommentoin mieluummin vieraana" -vaihtoehto, jos et halua kirjautua mihinkään. Ruksattava ruutu tulee näkyviin vasta klikattuasi Nimi-kenttää. Sähköpostiosoite vaaditaan muttei tule sivulle näkyviin. Paina lopuksi nuolinappia.