alkuun


Sorry, not viewable on mobile. If on tablet, try landscape orientation.

Lyhyet | muut

2020  

kesäkuuta

21 · Kahvi sekä pulla | 6.6.2020

Kahvi sekä pulla. Annoin 2,50. Asemakahvilan myyjä sanoi 2,70. Kysyin että kahviko se on noussut. Myyjä sanoi että kahvi. Sekä pulla.

· muut

toukokuuta

12 · Kun hämärä oli tullut | 9.5.2020

Kun hämärä oli tullut huoneeseen, oli vain ikkuna ja ikkunassa kaupungin valot, elämän öinen rytmi. Neonin hohde, tuhannet sykkivät sydämet.

· muut

maaliskuuta

8 · Toista viikkoa | 29.3.2020

− Toista viikkoa se meillä oli, naisista tummempi sanoi. − Oli, kävi välillä ulkona, muisti tulla syömään, ei koko aikana paljon puhunut. Lähtiessään sitten kyllä palasi vielä eteisestä keittiön ovelle ja sanoi:

− Niin, minä olen oikeastaan paremmin tottunut siihen, että jääkaapin ovet tehdään oikeakätisille.

· muut

7 · Iltaisin piti | 14.3.2020

Iltaisin piti aina poiketa kojuun ostamaan pumpernikkeliä, ja sitten nousta korkealle sammaleiselle kivelle viileään tuuleen. Kiveltä tie Viertolaan, pölyävä tie Viertolaan, ja kaukainen kumu kun härjät liikehtivät.

· muut

Sivu 1

· Anton Tšehov · Avaruusromua · Benjamin Carter Hett · Dmitri Šostakovitš · Donald Trump · F E Sillanpää · hakunäkyvyys · Helsingin Sanomat · Jukka Mikkola · Karjala-lehti · kirjahylly · kirjat · lehtileikkeet · levynkappaleet · Max Liebermann · musiikki · muut · natsit · osakepeli · radio · Richard Grenell · sivusto