alkuun


Sorry, not viewable on mobile. If on tablet, try landscape orientation.

Lyhyet | sivusto

2020  

heinäkuuta

24 · Sivustosta mobiilikelvollinen | 1.7.2020

Sivustosta ei ole ollut mobiiliversiota, osin siksi että en itse juuri käytä verkkosivuja puhelimella. Tähän päivään asti olenkin blokannut puhelinkäyttäjät näkemästä mitään. Mutta nyt sivut toimivat ainakin omalla puhelimella kelvollisesti ja mobiiliversiot saavat jäädä olemaan.

Tänä vuonna 26 % kävijöistä on ollut puhelinkäyttäjiä. Nyt he näkevät muutakin sisältöä kuin "sori, sivusta ei ole mobiiliversiota".

· sivusto

kesäkuuta

23 · Lähes täydellinen Tšehov | 23.6.2020

Tänään vihdoinkin yhtä vailla kaikilla sivuston Tšehov-kertomuksilla on alkuteostiedot. Kauan se kesti. En muista, koska tarkalleen aloitin vanhan tsehov.infon, mutta on siitä ainakin 10 vuotta.

Se yksi vajaatietoinen on suomennettu nimellä Jälleennäkemisen ilo. Sille en ole löytänyt alkuteosta.

· Anton Tšehov · sivusto

maaliskuuta

4 · Johtaja sohvan alla | 6.3.2020

Tšehov-osastoon lisätty 215. alkuperäiskertomuksen tiedot. Johtaja sohvan alla on Tšehovin 1880-luvun pikku hupailuja, joka ilmestyi Oskolkissa vuonna 1885. Ensimmäinen ja ainoa suomennos julkaistiin 40 vuotta myöhemmin Kotoa ja kaukaa -lehdessä. Suomentajaksi oli merkitty KjK.

· Anton Tšehov · sivusto

Sivu 1

· Anton Tšehov · Avaruusromua · Benjamin Carter Hett · Dmitri Šostakovitš · Donald Trump · F E Sillanpää · hakunäkyvyys · Helsingin Sanomat · Jukka Mikkola · Karjala-lehti · kirjahylly · kirjat · lehtileikkeet · levynkappaleet · Max Liebermann · musiikki · muut · natsit · osakepeli · radio · Richard Grenell · sivusto