alkuun


Sorry, full photos not viewable on mobile. If you're using a tablet, try landscape orientation.

Musiikinkappaleita

Musiikinkappaleet on järjestetty kappaleen nimen mukaan ja soivat Spotifyssa. Sivuilla on yksittäisiä kappaleita, ei soittolistoja. Spotify-soitto käy kätevimmin läppärillä tai pöytäkoneella Spotifyihin kirjautuneena, jolloin Spotify Player soittaa kappaleen kokonaan tältä sivulta poistumatta.

Kappaleluettelo pelkkänä tekstisivuna

A B F G L P Q S T V

B, sivu 1

Barbara
· Yves Montand

Joseph KosmaJacques Prévert

Prévert puhuttelee runossaan vuodelta 1946 jotakuta Barbaraa, jota ei ollut tuntenut, jonka oli vain nähnyt etäältä jollain Brestin kadulla ennen sotaa. Miten Barbaran oli käynyt? Entä hänen rakastettunsa, oliko hän kuollut, kadonnut vai vielä elossa? Quelle connerie la guerre.

Vuosi 1962 · Kesto 3:44

Laulun sanat

· laulelmat

· kommentit

Byssan lull
· Evert Taube

Trad.Evert Taube

Byssan lull, vain yksinkertainen laulu, mutta kuitenkin niitä tässä elämässä kohdattuja, jotka kulkevat aina mukana, toisinaan loitompana, toisinaan lähempänä. Taubellakin on kulkijoita, on maalla kulkijoita, on taivaalla kulkijoita, on merellä kulkijoita. Jotkut kulkevat pidempään, jotkut varmemmin, jotkut repaleiksi revenneinä. Mitähän kullakin on jäljellä Tauben merimiesarkun kolmesta tärkeästä?

Tässä levytys vuodelta 1936, jossa Taube laulaa joka rivin kiinteällä tunteella mutta vailla makeutta ja kuorrutusta, varioiden vasta siinä viimeisessä kärleken den röda -rivissä.

Byssan lull, koka kittelen full,
sjökistan har trenne figurer,
byssan lull, koka kittelen full,
sjökistan har trenne figurer.
Den första är vår tro,
den andra är vårt hopp,
den tredje det är kärleken den röda.

Vuosi 1936 · Kesto 3:12

· laulelmat

· kommentit

Sivu 1

Lajittelua

· ambient · iskelmät · joululaulut · laulelmat · lied · muut · orkesteri · steelband

Esittäjiä

  B · Banks Soundtech Steel Orchestra · Barbara Bonney   C · Concertgebouworkest · Le Concert des Nations   G · Christian Gerhaher   K · Mayuko Karasawa   L · Ludwig Rüth und sein Tanzorchester   M · Madredeus · Yves Montand   S · Saint Louis Symphony Orchestra   T · Evert Taube   U · Uakti   Z · Monica Zetterlund

Tekijöitä

  A · Antoine Albanèse   G · Philip Glass   K · Joseph Kosma   L · Jean-Baptiste Lully   M · Pedro Ayres Magalhães · Fred Markush   P · Jacques Prévert   R · Ludwig Rellstab · Charles-Henri Ribouté · Fritz Rotter   S · Franz Schubert · Dmitri Šostakovitš · Friedrich Leopold zu Stolberg-Stolberg   T · Evert Taube · Carlos Maria Trindade   V · Ralph Vaughan Williams   W · Mikael Wiehe

 

Ukko-Pekka on a siding

Ukko-Pekka on a siding

Ukko-Pekka on a siding
Photostrip