alkuun


Sorry, full photos not viewable on mobile. If you're using a tablet, try landscape orientation.

Musiikinkappaleita

Kokeilua, kokeilua
Musiikinkappaleet on järjestetty kappaleen nimen mukaan ja soivat Spotifyssa. Sivuilla on yksittäisiä kappaleita, ei soittolistoja. Spotify-soitto käy kätevimmin läppärillä tai pöytäkoneella Spotifyihin kirjautuneena, jolloin Spotify Player soittaa kappaleen kokonaan tältä sivulta poistumatta.

Kappaleluettelo pelkkänä tekstisivuna

A B F G L P Q T V

V, sivu 1

Valssi nro 2 sarjasta viihdeorkesterille
· Concertgebouworkest

Dmitri Šostakovitš

Hellepäivä, sininen taivas, vaahteran hiljaa heiluvat lehdet. Lauantain toivotut levyt 26.7. ja Dimitri Šostakovitšin valssi nro 2 Jazz-sarjasta nro 2, Riccardo Chailly ja amsterdamilaiset. Hurmosta, kaihoa ja tyyntä resignaatiota.

Noin kirjoitin edesmenneeseen blogiin 27.7.2008. Sittemmin olen oppinut, että valssi ei ole mistään Jazz-sarjasta nro 2, vaan on otettu mukaan joskus 1950-luvulla eri lähteistä koostettuun sarjaan kappaleita. Koostaja ei ollut Šostakovitš itse. Mutta säveltäjä Šostakovitš oli ja valssi maailman hienoin.

CD-levyn tiedoissa sarjan nimi on Jazz Suite No. 2 (Suite for Promenade Orchestra).

Vuosi 1992 · Kesto 3:46

Nimiselvitystä Fono.fi-sivustolla

· orkesteri

· kommentit

Sivu 1

Lajittelua

· ambient · iskelmät · joululaulut · laulelmat · lied · orkesteri · steelband

Esittäjiä

· Banks Soundtech Steel Orchestra   B · Barbara Bonney   C · Concertgebouworkest · Le Concert des Nations   K · Mayuko Karasawa   L · Ludwig Rüth und sein Tanzorchester   M · Yves Montand   S · Saint Louis Symphony Orchestra   U · Uakti

Tekijöitä

  A · Antoine Albanèse   G · Philip Glass   K · Joseph Kosma   L · Jean-Baptiste Lully   M · Fred Markush   P · Jacques Prévert   R · Charles-Henri Ribouté · Fritz Rotter   S · Franz Schubert · Dmitri Šostakovitš · Friedrich Leopold zu Stolberg-Stolberg   V · Ralph Vaughan Williams