Palasia | FibriCheck

2021  

heinäkuuta

Ainoa laatuaanKuvassa on toistaiseksi ainoa laatuaan oleva FibriCheck-mittaus. Ainoa laatuaan siksi, että tämän mittauksen keskellä on lyhyt, runsaan 600 millisekunnin sykeväli. Tähtä ennen kaikki lyhyet välit ovat syystä tai toisesta olleet ihan alussa, kuten tämänkin mittauksen ensimmäinen pallukka. Ja tässä toinen näkymä mittaukseen.

Mittauksessa syke oli normaali (63) ja sydänrytmi säännöllinen.

30.7.2021 · 21

· FibriCheck

Pitkä sykeväliTässä vähän erikoinen FibriCheck-mittaus 3. heinäkuuta illalla. Siinä näkyy lähes kahden sekunnin sykeväli, pisin tähän mennessä mittaamani. Muut sykevälit ovat tavanomaisia ja nipussa, kuten tästä kuvasta näkyy.

Tässäkin mittauksessa syke oli normaali (67) ja sydänrytmi säännöllinen.

30.7.2021 · 19

· FibriCheck

FibriCheckLatasin uteliaisuudesta puhelimeen FibriCheck -nimisen sovelluksen, jolla voi seurata sydänrytmin säännöllisyyttä. Tai en ihan pelkästä uteliaisuudesta, koska minullakin on niitä monille tuttuja muljahdustuntemuksia ja halusin nyt saada jonkinlaisen käsityksen niiden yleisyydestä. Sovellus on tarkoitettu flimmerin eli eteisvärinän varhaiseen havaitsemiseen, mutta semmoisesta minulla ei ole kokemuksia.

"Dramaattisin" mittaustulos on alla kuvana. Siinä on neljä lisälyöntien aiheuttamaa noin puolentoista sekunnin sykeväliä minuutin aikana. Muut sykevälit ovat tavanomaisia. Tästä kuvasta näkyy, kuinka ne ovat tiiviissä nipussa. Tuo 500 millisekunnin kohdalla oleva pallukka on vähän arvoitus.

Tässä mittauksessa syke oli normaali (79) ja sydänrytmi säännöllinen.

9.7.2021 · 16

· FibriCheck

Sivu 1

· Bonney, Barbara · Concertgebouworkest · elokuu · FibriCheck · Glass, Philip · hakunäkyvyys · Huuhkaja-fanit · Ilmatieteen laitos · kk-lämpö · koronavirus · Monopeli · musiikki · Schubert, Franz · Šostakovitš, Dmitri · syyskuu · törpöt · Uakti

palautelomake
Voit lähettää palautetta sivustosta tällä lomakkeella.

Lady at the garden party

Lady at the garden party

Lady at the garden party
Photostrip

Sivuston sisältöä

Anton Tšehovin suomennetut kertomukset

Kirjoja hyllystämme · 939

Palasia · Photos · Tekstejä

Hyvinkäänkylän Lämpö & Vilu

· Yksityisyyden suoja ja palaute ·