Etusivun alabanneri
Nikolai Leikin oli kustantaja ja kirjailija. Tšehovin oma alkava kirjailijanura otti kunnon loikan eteenpäin, kun Leikin alkoi julkaista hänen hupijuttujaan.Maria Kiseljova oli lastenkirjailija ja Tšehovien perhetuttu. Tšehovit nauttivat kesälomistaan Kiseljovien Babkino-tilalla.Tšehov vieraili usein Slavjanski Basaar -hotellissa, kun hän lähti Melihovosta Moskovassa käymään.
Antonin Nikolai-veli oli taitava kuvittaja. Yksityiskohta Nikolain piirroksesta Antonin Salon de Variétés -juttuun.Tšehov aatoksissaan maatilallaan Melihovossa vuonna 1897.Tšehov ihastui ensimmäisillä ulkomaanmatkoillaan Euroopan kaupunkien vapaaseen ilmapiiriin, kauniisiin rakennuksiin ja elegantteihin ihmisiin.
Kahlevanki Sahalinin rangaistussiirtolasta. Tšehov teki melkoisen tutkimusretken läpi Siperian Sahalinille.Taidemaalari Isaak Levitan oli Tšehovin ystävä. Tšehov arvosti Levitanin lyyrisiä maisemia muttei tämän tarjoutumista lankomieheksi.Olga Kundasova oli Antonin ystävä varhaisista Moskovan-vuosista, ehkä rakastajatarkin.

Etusivulle